Beoordeeld met een
9,6

Welke producten verkopen via Amazon?

Om een succesvolle verkoper op Amazon te worden, is het belangrijk een sterk en uitgedacht assortiment te hebben. Welke producten goed verkopen is dus afhankelijk van veel factoren. Speciaal voor jou hebben we enkele belangrijke factoren op een rijtje gezet: Productvermeldingen met weinig reviews Het liefst krijg je jouw producten natuurlijk op de eerste resultatenpagina van Amazon. Hier ondernemen potentiële klanten de meeste actie. Dan is het ook belangrijk te weten dat Amazon het assortiment grotendeels rangschikt op reviews. Des te meer reviews des te hoger je kans is om op die eerste resultatenpagina te komen. Neem daarom vooral eens een kijkje naar productcategorieën of producten die slechts een paar reviews hebben. Des te makkelijker is het voor jou om meer reviews te verzamelen, hoger in de zoekresultaten te komen en meer producten te verkopen.

Belangrijke factoren

Afmetingen van het pakket Om je logistieke kosten laag te houden is het verstandig te kiezen om online producten te verkopen die niet al te zwaar zijn en binnen de afmetingen van het standaardpakket blijven van Amazon. Zwaardere en grotere producten kunnen alsnog wel rendabel zijn, maar dan moeten de logistieke kosten wel gedekt kunnen worden. Vermijd producten van grote spelers Het is belangrijk de grote spelers op Amazon in de gaten te houden. Welke producten verkopen zij en zijn dit producten die jij zelf ook verkoopt of online wilt verkopen? Door de concurrentie in de gaten te houden weet je voor verschillende producten of categorieën hoe competitief de markt is.

Nog meer factoren

Denk goed na over de verkoopprijs De ideale verkoopprijs ligt boven de 20 euro. Van deze verkoopprijs worden nog kosten zoals marketingkosten, productkosten, opslagkosten en verzendkosten afgetrokken. Ga jij online producten verkopen die onder deze prijsgrens vallen? Dan zul je hier als beginnende verkoper nauwelijks winst op maken. Online producten verkopen en laten verzenden Bij Amazon is het mogelijk je fulfillment uit handen te geven. Je laat je producten op voorraad leggen bij Amazon zelf. Het gehele verzendproces wordt uit handen genomen door het verkoopplatform. Ideaal voor de startende verkoper die niet wilt investeren in een opslagruimte.

Leer verkopen via Amazon!

Wil jij meer handige tips over het online producten verkopen via Amazon? En stel jij jezelf wel eens de vraag: “Welke producten verkopen nou echt goed”? Meld je dan aan voor de verkopen via Amazon cursus van Huub Knapen en begin met het succesvol verkopen van je eigen producten!

Vraag nu de introductievideo aan!

Vraag nu een gratis introductievideo aan
Ja, stuur mij de gratis introductievideo!
info@nextlevelamazon.nl