Beoordeeld met een
9,6
Onze diensten – Jouw fundament

Het fundament is het belangrijkste voor je bedrijf. Het begint bij de kosten kennen voor de Amazon services. Daarna is het belangrijk om de verschillen te kennen tussen de FBM (Fulfillment by Merchant) of de FBA (Fulfillment by Amazon) service van Amazon zodat je natuurlijk de juiste keus kunt maken. Wanneer je eenmaal voor de juiste service gekozen hebt volgt natuurlijk het juist inrichten van je bedrijf. Bijvoorbeeld: Welke eventuele btw-nummers heb je nodig? Hoe vraag je deze btw-nummers aan? Hoe zorg je ervoor dat de aangifte correct wordt ingevuld voor ieder land en op tijd wordt ingestuurd? Bij deze vragen en meer kunnen we je allemaal assisteren zodat jouw fundament onverwoestbaar wordt.

Onze diensten – Jouw account opzetten

Het account juist opzetten binnen Amazon lijkt makkelijk, maar iedereen die het heeft geprobeerd weet hoe ingewikkeld het kan zijn. Sommige krijgen hun account niet geopend, of ze ontvangen rare e-mails van Amazon en weten bij god niet wat ze moeten doen. Anderen ervaren dat hun account wordt geblokkeerd of ze snappen het Amazon interface niet waardoor ze dingen niet ingesteld krijgen. Zo zijn er ontelbaar veel vragen. Maar er is een antwoord. Stuur ons een bericht en wij kunnen je 100% zeker helpen.

Onze diensten – Jouw product

Amazon is een enorm platform met heel erg veel klanten. Helaas weten meer mensen dat en hierdoor is er ook veel concurrentie. Dat is geen ramp, want gelukkig weten veel mensen helemaal niet hoe ze fatsoenlijk hun producten kunnen aanbieden op Amazon. Hierdoor blijven er vaak veel opportuniteiten over. Hierdoor kan het goed zijn dat ondanks jouw product veel concurrentie lijkt te hebben, je zeer winstgevend kunt worden. Laat ons jouw product(en) analyseren en dan zullen wij jouw laten weten hoe hoog jouw kans is om winstgevend te zijn op Amazon.

Onze diensten – Jouw Amazon omschrijving

Hier zien wij het vooral fout gaan. Waarom? Amazon is een datamachine, en Amazon zijn algoritme plaatst jou alleen in de niet betaalde zoekresultaten als jij de juiste trefwoorden verwerkt hebt in jouw omschrijving. Nu kun je je vast al bedenken hoeveel trefwoorden en hoeveel potentie je dus mist als je gewoon uit de losse pols een omschrijving gaat schrijven. Wanneer je door ons een omschrijving laat schrijven doen wij een compleet onderzoek. Wij onderzoeken welke trefwoorden er allemaal relevant zijn voor jouw product(en) en wij onderzoeken precies wat de klant belangrijk vindt. Op basis van deze informatie schrijven wij een compleet geoptimaliseerde omschrijving. Deze omschrijving zal ervoor zorgen dat jouw product optimaal zichtbaar is voor de klanten op Amazon. En niet alleen dat, deze omschrijving zal er ook voor zorgen dat er zoveel mogelijk kijkers omgezet worden tot kopers. En dat is toch waar het uiteindelijk om draait.

Direct bestellen
Onze diensten – Jouw product foto’s

Goede foto's zijn zeer belangrijk, de meeste mensen zijn visueel ingesteld en klikken dus op het aanbod met de foto die hun het meeste aanspreekt of die het meest bij hun opvalt. Zeker bij Amazon is dit een belangrijk aspect omdat je weergegeven wordt op een pagina vol met concurrenten. Kijk altijd naar je concurrentie voor je foto’s gaat ontwerpen en vraag jezelf af: wat kan ik doen om mijn product maximaal op te laten vallen? Wanneer je product opvalt klikken mensen namelijk sneller op jouw aanbod, en als de andere foto’s en omschrijving dan ook dik in orde zijn dan is het kat in het bakkie. Op zoek naar de beste foto’s? Contacteer ons dan, en wij zorgen voor de rest.

Direct bestellen
Onze diensten – Jouw Amazon campagnes

De advertenties, een superbelangrijk aspect. Iedereen heeft er andere ervaringen mee. En dat is ook logisch, voor ieder product, en zelfs voor ieder trefwoord, zijn er andere marketingkosten. Wat je dus wilt doen is een goede inschatting maken over hoe duur de campagne zijn ten opzichte van je marge. Stel dat daar goede cijfers uit komen, dan wil je de marketing opstellen en daarna alle trefwoorden die niet werken eruit halen en verder bouwen met de trefwoorden die goed werken voor jouw product. Dit kan je flink wat koppijn bezorgen, vooral als je niet weet hoe het allemaal werkt. Wil je dit dus uitbesteden aan een echte pro? Dan ben je bij ons aan het goede adres, wij geven je eerst onze opinie en als je dan graag wilt starten dan ontzorgen we je helemaal. Wij zetten alles voor je op, en stellen meerdere keren per week alles bij, zodat jij een optimaal resultaat hebt en zoveel mogelijk verkoopt.

Direct bestellen

Geïnteresseerd in onze diensten?


Neem dan contact met ons op.
Verzenden

Wij worden beoordeeld met een 9.6

Lees hieronder de ervaring van klanten die jou voor gingen.

Zeer tevreden! Ons internetbureau heeft meerdere e-commerce klanten die graag gebruik wilden gaan maken van Amazon Nederland. Via de training van Huub waren ik en enkele teamleden binnen enkele uren helemaal op de hoogte. Aanvullend hebben we een persoonlijke sessie met hem ingepland. We kregen goed onderbouwd en direct toepasbaar advies gericht op de betreffende klantcases.

Antoine vd Kruys

Next Level Amazon is dé plek om te starten met verkopen via Amazon in Nederland. Goed verhaal, Huub was zeker van toegevoegde waarde in de Corona Solutions uitzending van Next Level op RTL Z! Duidelijk en betrouwbaar.

Rick Noorlander

Ik heb een issue gehad met het activeren van mijn Amazon-account. Huub heeft wat extra stappen gezet om het weer actief te krijgen. Hij weet goed de weg binnen Amazon en heeft aan het juiste touwtje getrokken om het probleem op te lossen. De training is uitgebreid en op zijn 'no nonsense'-manier geeft Huub alle informatie die je nodig hebt om te starten met verkopen op Amazon. Heb je toch nog een vraag? Dan krijg je een antwoord binnen de community. Een aanrader!

Dirk-Jan De Viet
info@nextlevelamazon.nl