Beoordeeld met een
9,6

1. Geld verdienen met enquêtes invullen

Een eenvoudige manier om online geld te verdienen is het invullen van online enquêtes. Er zijn verschillende spaarprogramma's en enquêtes waarvoor je jezelf kunt aanmelden. Hier kun je aan de slag gaan met het invullen van enquêtes tegen een kleine vergoeding. Hoeveel tijd je hierin steekt, is geheel aan jou. Deze manier van geld verdienen is geschikt voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met geld verdienen op het internet, maar wel graag een klein extraatje per maand willen hebben.

2. Online copywriting

Is jouw kennis van de Nederlandse taal uitstekend? En heb je ervaring met het schrijven van blogs of andere teksten? Dan is online copywriting wellicht iets voor jou. Meld je aan bij een copywriting programma en krijg de opdrachten online doorgestuurd. Nu kun je aan de slag gaan met het schrijven van webteksten voor blogs, websites of andere marketinguitingen. Voor iedere tekst die jij schrijft, kun je online geld verdienen.

3. Maak een online product

Een passief inkomen en online geld verdienen kun je verwezenlijken door een online product te ontwikkelen en te verkopen via het internet. Heb jij een bijzondere hobby waar je veel van weet of werk je binnen een branche die continu in beweging is? Investeer dan eenmalig je tijd en schrijf een e-book over een specifiek onderwerp waar men geïnteresseerd in is. Plaats je e-book bij een of meerdere online uitgevers en zie het geld binnenkomen zonder dat je hier nog extra tijd aan besteed.

4. Geld verdienen online met affiliate marketing

Met affiliate marketing kun je gemakkelijk online geld verdienen zonder dat je hier zelf producten of diensten voor hoeft aan te bieden. Hier heb je een werkende website voor nodig waar je in de vorm van een affiliate link producten of diensten van anderen promoot. Die affiliate links kun je verkrijgen via verschillende affiliate netwerken. Wanneer jij een bezoeker doorstuurt naar een website en deze daar iets koopt dan ontvang je vaak een percentage van de verkoopwaarde als commissie.

5. Verkoop producten met dropshipping

Een andere manier van gemakkelijk geld verdienen online is dropshipping. Met dropshipping biedt je producten van andere verkopers in je webshop aan. Het handige hieraan is dat je zelf geen voorraad nodig hebt om deze producten te verkopen. Zo loop jij minder risico dat je met een grote voorraad blijft zitten en hierdoor veel geld verliest. De producten worden dan ook direct vanuit de groothandel/leverancier verzonden.

Verkoop via Amazon

Wil jij een webshop maken en écht starten met geld verdienen via het internet? Maak dan gebruik van Amazon en presenteer jouw webshop aan een miljoenenpubliek. Verkoop je producten niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen, optimaliseer je producten binnen Amazon en zie je inkomsten stijgen. Hoe dit precies werkt en hoe je hier online geld mee kunt verdienen? Dat legt Huub Knapen allemaal uit in de online cursus succesvol verkopen via Amazon.

Vraag nu de introductievideo aan!

Vraag nu een gratis introductievideo aan
Ja, stuur mij de gratis introductievideo!
info@nextlevelamazon.nl