Beoordeeld met een
9,6
Ons proces - Uw informatie

Nadat je voor één of meerdere listing(s) PPC Marketing hebt aangeschaft via onze website ontvang je vrijwel direct een e-mail van ons. Wij zullen je in deze e-mail vragen naar meer informatie en toegang tot je account zodat we kunnen starten met jouw order.

Wat we van je nodig hebben is:

  • De SKU(s) van de listing(s), met de SKU(s) van de eventuele variatie(s). 
  • Marge van iedere SKU zodat we de campagnes goed af kunnen stellen. (Optioneel)
  • Toegang tot je account via een mede-gebruiker account. (We sturen je een uitleg.)

Opmerking: We kunnen via een mede-gebruiker account alleen de informatie zien waar jij ons toegang tot geeft. We kunnen niet bij gevoelige data zoals wachtwoorden of financiën.

Nadat we deze informatie en toegang ontvangen hebben starten wij zo snel mogelijk met jouw order. Ons streven is dat we alles opgezet hebben binnen 3 werkdagen. Onze gemiddelde opzettijd is 1 werkdag.

Extra informatie: Ons team heeft een geheimhoudingscontract getekend. Wij praten met niemand over jouw product buiten de mensen die het moeten weten om jouw order af te ronden. Jouw product en/of product idee, is veilig bij ons.

 

 

Ons proces - Opzetten campagnes

Wanneer we de informatie hebben ontvangen, starten we zo snel mogelijk met het opzetten van de campagnes.

  1. We zetten een automatische campagne op, deze stellen we zo in dat hij constant voor nieuwe goede trefwoorden zoekt.
  2. We doen een uitgebreid trefwoorden onderzoek en zetten hier een manuale campagne mee op. Deze gaat nog meer research doen naar goede trefwoorden.
  3. En we zetten een campagne op met alle winstgevende trefwoorden. Deze stellen we zo af dat je de perfecte balans hebt tussen marge en sales.

Ons doel is om campagnes op te zetten die ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk winstgevende trefwoorden vinden om er vervolgens het juiste budget naar te sturen. Dit zodat je winst zoveel mogelijk verkopen en winst maakt.

Ons proces - Afstellen campagnes

Wanneer we de campagnes opgezet hebben, blijven we deze iedere 24 uur afstellen. 

  1. We stellen ieder bod af voor een perfecte balans tussen zichtbaarheid en winst.
  2. We verwijderen ieder trefwoord waarvoor je niet winstgevend kunt worden.
  3. We focussen op ieder trefwoord dat winstgevend voor je is voor maximaal resultaat.

Wij willen jouw product optimaal aanbieden op Amazon.

Om dit te realiseren zetten we optimale campagnes op en stellen we deze marge gericht af. Je kunt de biedingen namelijk zo aanpassen dat je meer, of minder zichtbaar bent. 

En dit heeft een grote impact op jouw marge. Hoe minder je zichtbaar bent, hoe meer winst. Hoe meer je zichtbaar bent, hoe minder winst.

Ons doel is om hier de gouden middenweg in te vinden, zodat je steeds meer sales binnen haalt met een goede marge.

Bestel nu

Wij worden beoordeeld met een 9.6

Lees hieronder de ervaring van klanten die jou voor gingen.

Zeer tevreden! Ons internetbureau heeft meerdere e-commerce klanten die graag gebruik wilden gaan maken van Amazon Nederland. Via de training van Huub waren ik en enkele teamleden binnen enkele uren helemaal op de hoogte. Aanvullend hebben we een persoonlijke sessie met hem ingepland. We kregen goed onderbouwd en direct toepasbaar advies gericht op de betreffende klantcases.

Antoine vd Kruys

Ik heb een issue gehad met het activeren van mijn Amazon-account. Huub heeft wat extra stappen gezet om het weer actief te krijgen. Hij weet goed de weg binnen Amazon en heeft aan het juiste touwtje getrokken om het probleem op te lossen. De training is uitgebreid en op zijn 'no nonsense'-manier geeft Huub alle informatie die je nodig hebt om te starten met verkopen op Amazon. Heb je toch nog een vraag? Dan krijg je een antwoord binnen de community. Een aanrader!

Dirk-Jan De Viet

Zeer tevreden over de Amazon cursus van Huub. Ik denk dat er geen completere Amazon cursus als deze bestaat, zeker na de vernieuwing waar weer veel toegevoegde waarde bij zat. Je leert alles van A tot Z (belasting, fabrikanten, private labelling etc.) en alles is zeer duidelijk uitgelegd. Waar ik persoonlijk het meest tevreden over ben is de support. Als je met een vraag zit word je ALTIJD dezelfde dag nog geholpen, ook in het weekend. Absoluut een aanrader deze cursus!

Ben Zwan
info@nextlevelamazon.nl