Beoordeeld met een
9,6
Opportuniteit / optimalisatie scan

Amazon is een enorm platform met heel erg veel klanten. Helaas weten meer mensen dat en hierdoor is er ook veel concurrentie. Dat is geen ramp, want gelukkig weten veel mensen niet hoe ze fatsoenlijk hun producten kunnen aanbieden op Amazon. Hierdoor blijven er veel opportuniteiten over.

Hierdoor kan het goed zijn dat ondanks jouw producten veel concurrentie lijken te hebben, je zeer winstgevend kunt worden. Laat ons jouw producten analyseren en dan zullen wij jou laten weten hoe hoog jouw kans is om (nog) winstgevend(er) te worden op Amazon.

Je kunt de producten simpel laten scannen door de linkjes of ean codes door te sturen via onderstaand contact formulier.

Upload scan

Wanneer je geïnteresseerd bent om je aanbod uit te breiden naar Amazon wil je natuurlijk ook weten hoeveel dit gaat kosten. Wij hebben hiervoor een 'upload scan' gelanceerd. In deze scan gaan we kijken hoeveel tijd en geld het kost om al je producten binnnen Amazon te lanceren. 

Mogelijk ontbreken er nog bepaalde componenten wat je nodig hebt om succesvol via Amazon te verkopen. Dit zullen wij met je meededelen en wij zullen direct een prijs berekenen wat het zou kosten om de producten 'Amazon ready' te maken en te lanceren.

Je kunt de 'upload scan' aanvragen door contact op te nemen met ons team en jouw situatie uit te leggen. Wij zullen dan de vervolgstappen met je delen en een gratis scan maken.

Contact opnemen kan simpelweg door onderstaand contactformulier in te vullen.

Reactivatie scan

Heb je een Amazon-account opgezet, maar is dit geblokkeerd? Dit kan komen door verkeerde gegevens bij het aanmelden, meerdere accounts bij het aanmelden, een slechte prestaties binnen Amazon, etc. 

Vaak zijn blokkades onterecht of heeft de verkoper niet in de gaten dat er een policy is overtreden. Daarom kun je een reactivatieplan indienen om je account te reactiveren. Dit plan wordt alleen vaak afgekeurd wanneer het door de verkoper wordt gemaakt. Dit leidt tot veel frustraties voor de verkoper en soms zelfs tot de beslissing om te stoppen met Amazon.

Wij snappen dit volledig. De communicatie van Amazon is vaak niet 100% helder en al helemaal niet over geblokkeerde accounts. Maar gelukkig kunnen wij je helpen. Amazon kan en wil je account zeker wel goedkeuren, maar ze willen specifieke informatie terugzien in je reactivatieplan. Als dit er niet in vermeld is, blijft het keer op keer afgekeurd worden.

Wij kunnen voor jou een gratis ‘reactivatie scan’ maken en kijken of we jou kunnen helpen en hoeveel dit zou kosten. Als je uiteindelijk met ons in zee gaat, is dit altijd op no cure – no pay basis. Als we jouw account niet krijgen gereactiveerd, hoef je dus niets te betalen.

Benieuwd of we jou kunnen helpen? Neem contact op met ons via onderstaand contactformulier en dan zal ons team de vervolgstappen met je delen om jouw account te reactiveren!

Interesse in een gratis scan?


Vul dan hieronder het contactformulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op!
Verzenden
Voordelen Amazon
  1. Volledig passief – distributie en klantenservice kost geen tijd
  2. Volledig locatie onafhankelijk – beheer kan via elk land ter wereld met wifi
  3. Ongelimiteerd opschalen – via 180 landen en 300.000.000+ klanten
  4. 24/7/365 verkopen – elke minuut van iedere dag verkopen kunnen maken
  5. Goede beleving – klant ontvangt het product binnen enkele dagen
  6. Toekomst gericht – je kunt betrouwbaar je merk bouwen met goede service
Over mij

Ik ben Huub Knapen, in 2017 startte ik met het verkopen via Amazon en kort daarna maakte ik $10.000 omzet met 40% winst. Toen besloot ik me fulltime te gaan concentreren op Amazon, met als doel: alles leren over Amazon en de allerbeste verkoper worden.

Tegenwoordig heb ik zelf een aantal merken gelanceerd via Amazon en helpen ik en mijn team 400+ studenten en 35+ bedrijven met het opzetten, uitbreiden en of beheren van hun Amazon-store.

Als je iets omtrent Amazon wil leren ben je bij ons aan het goede adres. Er is niemand in Nederland die momenteel zo met Amazon bezig is als wij, en die jou kan helpen zoals wij jou kunnen helpen.

Wij worden beoordeeld met een 9.6

Lees hieronder de ervaring van klanten die jou voor gingen.

Zeer tevreden! Ons internetbureau heeft meerdere e-commerce klanten die graag gebruik wilden gaan maken van Amazon Nederland. Via de training van Huub waren ik en enkele teamleden binnen enkele uren helemaal op de hoogte. Aanvullend hebben we een persoonlijke sessie met hem ingepland. We kregen goed onderbouwd en direct toepasbaar advies gericht op de betreffende klantcases.

Antoine vd Kruys

Next Level Amazon is dé plek om te starten met verkopen via Amazon in Nederland. Goed verhaal, Huub was zeker van toegevoegde waarde in de Corona Solutions uitzending van Next Level op RTL Z! Duidelijk en betrouwbaar.

Rick Noorlander

Ik heb een issue gehad met het activeren van mijn Amazon-account. Huub heeft wat extra stappen gezet om het weer actief te krijgen. Hij weet goed de weg binnen Amazon en heeft aan het juiste touwtje getrokken om het probleem op te lossen. De training is uitgebreid en op zijn 'no nonsense'-manier geeft Huub alle informatie die je nodig hebt om te starten met verkopen op Amazon. Heb je toch nog een vraag? Dan krijg je een antwoord binnen de community. Een aanrader!

Dirk-Jan De Viet
info@nextlevelamazon.nl