Beoordeeld met een
9,6
Ons proces - Uw informatie

Nadat je één of meerdere listing(s) hebt aangeschaft via onze website ontvang je vrijwel direct een e-mail van ons. Wij zullen je in deze e-mail vragen naar meer informatie zodat we kunnen starten met jouw order.

Wij vragen om de volgende data:

 • Taal van listing
 • Huidige product URL of product omschrijving
 • Foto's van je product
 • 5 belangrijkste punten van je product (Waarom is jouw product de beste keus?)
 • Merknaam
 • Variatie namen
 • Eventuele waarschuwingen
 • Andere belangrijke data

Nadat we deze informatie ontvangen hebben starten wij direct met jouw order. Ons streven is dat we alle bestellingen in minder dan 7 werkdagen leveren. Onze gemiddelde levertijd is 4-5 werkdagen.

Extra informatie: Ons team heeft een geheimhoudingscontract getekend. Wij praten met niemand over jouw product buiten de mensen die het moeten weten om jouw order af te ronden. Jouw product en/of product idee, is veilig bij ons.

Ons proces - Trefwoord research

Wanneer we de informatie hebben ontvangen, starten we met de trefwoord research. 

 1. Eerst gaan we kijken wie jouw top concurrentie is. We gaan dus kijken naar producten die het meest overeen komen met jouw product zijn doelgroep, en wie de meeste verkopen per maand genereren.
 2. Dan kiezen we een aantal concurrenten uit en gaan we met speciale zoekprogramma's deze concurrenten analyseren. Dit doen we zodat we precies kunnen zien via welke trefwoorden hun de bestellingen binnenhalen. (Dit zijn vaak honderden tot zelfs duizenden trefwoorden.)
 3. Wanneer we dit precies weten, ordenen we de lijst van trefwoorden van meest tot minst relevant. Deze lijst zullen we straks onder andere straks gebruiken om jouw listing te schrijven.

Waarom doen we dit? Ons doel is om zoveel mogelijk van deze trefwoorden in jouw listing te verwerken zodat Amazon ziet dat jij voor al deze trefwoorden relevant bent.

Als dit goed wordt gedaan dan ben je al voor meer trefwoorden zichtbaar dan 40 tot soms zelfs 90% van jouw concurrentie.

Ons proces - Review research

Wanneer we de trefwoord research voltooid hebben, starten we een review research.

 1. Eerst gaan we weer kijken wie jouw top concurrentie is, en deze keer kijken we enkel naar het design van het product. We willen namelijk producten vinden die veel op jouw product lijken en die al reviews ontvangen hebben.
 2. Wanneer we een aantal concurrenten hebben gevonden gaan we hun reviews analyseren. Dit doen we om hun trigger points te achterhalen. We willen namelijk weten waarom iemand iets koopt, wat ze belangrijk vinden dat het product heeft, en niet heeft.
 3. Dan stellen we een lijst op van punten wat de klant belangrijk vindt, en deze lijst zullen we straks ook gebruiken om jouw listing te schrijven.

Waarom doen we dit? De klant heeft een bepaalde punten in zijn hoofd waar jouw product aan moet voldoen. Als jouw product deze punten heeft en de klant dus zijn bestelling heeft gevonden willen we hem/haar dat natuurlijk zo snel mogelijk laten weten.

Dit zorgt ervoor dat mensen niet alleen kijken naar het product, maar het ook echt kopen.

Ons proces - Listing schrijven

Eerst kijken we naar de informatie die jij hebt gestuurd. Dan gaan we op basis van deze informatie en de informatie uit de trefwoord en review research, starten met het schrijven van jouw listing.

 1. Jouw informatie zal ervoor zorgen dat we een beeld hebben van het product, dat we het complete plaatje kunnen zien. 
 2. Doormiddel van de review research zullen wij ervoor zorgen dat de klant zo snel mogelijk hoort wat hij/zij wil horen zodat ze jouw product aanschaffen.
 3. En doormiddel van de trefwoord research zullen wij ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk relevante trefwoorden in jouw listing verwerkt zijn zodat je voor zoveel mogelijk trefwoorden zichtbaar bent en zoveel mogelijk klanten zult bereiken.

Deze methode zorgt ervoor dat je zowel organisch als geadverteerd optimaal vindbaar bent. Hierdoor zorg je ervoor dat jouw listing klaar is om het maximale uit jouw product(en) kunt halen.

 

Ons proces - Je ontvangt jouw listing

Wanneer de geoptimaliseerde listing geschreven is, sturen we je de listing meteen door. Als je de listing ontvangen hebt, vragen we je om hem meteen even door te lezen.  Mocht je ergens niet akkoord mee zijn dan knappen we het meteen voor je op. Uiteraard zonder extra kosten.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw product zo goed mogelijk neergezet wordt. Zowel zichtbaar (informatie voor de klant) als niet zichtbaar (data voor Amazon zijn algoritme) deze combinatie zal ervoor zorgen dat je vaak een sterke groei ziet in het aantal verkopen.

Vaak merken onze klanten na 1/2 weken al een groot verschil in het aantal organische verkopen.

Wij zorgen er namelijk voor dat je naast de veel gezochte trefwoorden, ook zichtbaar bent voor veel minder gezochte trefwoorden. En voor deze trefwoorden ben je vaak al direct op pagina 1 zichtbaar.

Hierdoor zul je met minder advertentiebudget, meer sales maken.

Bestel nu

Wij worden beoordeeld met een 9.6

Lees hieronder de ervaring van klanten die jou voor gingen.

Huub is dé Amazon expert van Nederland. Altijd straight to the point en weet waar hij over praat. Zijn kennis en ervaringen helpen zichzelf en anderen in zijn cursus enorm met het opbouwen van een winstgevende online business. Keep up the good work!

Jorrick Wieten

Ik heb een issue gehad met het activeren van mijn Amazon-account. Huub heeft wat extra stappen gezet om het weer actief te krijgen. Hij weet goed de weg binnen Amazon en heeft aan het juiste touwtje getrokken om het probleem op te lossen. De training is uitgebreid en op zijn 'no nonsense'-manier geeft Huub alle informatie die je nodig hebt om te starten met verkopen op Amazon. Heb je toch nog een vraag? Dan krijg je een antwoord binnen de community. Een aanrader!

Dirk-Jan De Viet

Sinds ik mij heb aangemeld bij next level opleidingen verschrikkelijk veel geleerd en gegroeid in vaardigheden m.b.t Amazon. Huub en zijn team helpen je super goed bij alles en staan maandag tot en met zondag voor je klaar. Ik ga in de toekomst nog meer profijt hebben van de goede cursus, Huub bedankt 

Tom Heirman
info@nextlevelamazon.nl