Beoordeeld met een
9,6
Voor- & nadelen van Dropshipping & FBA

Voordelen Dropshipping

 1. Geen producten inkopen;
 2. Minder risico; 
 3. Minder verantwoordelijkheden .

Nadelen Dropshipping

 • Veel geld uitgeven aan advertentie's met risico geblokkeerd te worden;
 • Je kunt geen kwaliteit garanderen;
 • Minder long-term;

Voordelen Amazon FBA

 1. Zonder advertentiekosten veel aankopen genereren; 
 2. Groot klantenbestand (miljoenen klanten van Amazon);
 3. Je hoeft enkel producten te lanceren; 
 4. Je kunt de kwaliteit van je producten garanderen;
 5. Géén zorgen over retours / klantcontact (distributie/klantenservice uitbesteed);
 6. Perfect om een bestaand bedrijf op te schalen.

Nadelen Amazon FBA

 • Geen direct contact met klanten;
 • Voorraad inkopen.  
Wat houdt de introductievideo in?

Mijn naam is Huub en al 3 jaar verkoop ik zéér succesvol producten op Amazon. Door op een slimme manier producten te verkopen via FBA Amazon, ben ik financieel onafhankelijk, kan ik op vakantie wanneer ik wil en dat terwijl ik pas 21 jaar oud ben. 

Ben jij nieuwsgierig hoe jij ook meer vrijheid, meer tijd en meer geld kunt verdienen? Onderneem nu actie en meld je aan voor mijn GRATIS introductievideo.

>> De introductievideo over Amazon FBA zal volgende bevatten:

Deel 1: Wie ik ben en wat zijn mijn ervaringen;
Deel 2: Wat Amazon is en wat de voordelen zijn voor jou;
Deel 3: Hoeveel tijd een Amazon-store runnen kost;
Deel 4: Wat dit concept zo sterk maakt;
Deel 5: Hoe het Amazon systeem werkt;
Deel 6: Wat we verkopen en hoe we het inkopen;
Deel 7: Geheim van mijn succes en wat iedereen kan overnemen;
Deel 8: Wat de winst (opbrengsten) kan zijn;
Deel 9: De mindset van een winnaar; hoe jij ervoor zorgt dat jij WINT.
Deel 10: Waarom NU het perfecte moment is om te starten met je eigen Amazon-store!

Direct contact opnemen!

Blocks

Wij worden beoordeeld met een 9.6

Lees hieronder de ervaring van klanten die jou voor gingen.

Zeer tevreden! Ons internetbureau heeft meerdere e-commerce klanten die graag gebruik wilden gaan maken van Amazon Nederland. Via de training van Huub waren ik en enkele teamleden binnen enkele uren helemaal op de hoogte. Aanvullend hebben we een persoonlijke sessie met hem ingepland. We kregen goed onderbouwd en direct toepasbaar advies gericht op de betreffende klantcases.

Antoine vd Kruys

Next Level Amazon is dé plek om te starten met verkopen via Amazon in Nederland. Goed verhaal, Huub was zeker van toegevoegde waarde in de Corona Solutions uitzending van Next Level op RTL Z! Duidelijk en betrouwbaar.

Rick Noorlander
Jonge ondernemer

Vanaf jongs af aan ben ik al aan het ondernemen; toen ik 7 was ging ik met mijn ‘bolderwagen’ door het dorp en verkocht ik aan iedereen noten en pruimen. Eenmaal 13 kocht ik in China powerbank's en verkocht die op school.

Toen ik 16 was, werkte ik bij mijn vaders bedrijf en groeide ik zijn verkoop uit van lokaal naar internationaal. Hiervoor moest ik ongeveer 4000 producten per stuk online zetten. Vervolgens kreeg ik een idee: wat als ik één product 4000 keer kan verkopen, in plaats van 4000 producten slechts één keer.

Na een zoektocht naar het beste kanaal, kwam ik bij Amazon uit en op mijn 18e was mijn eerste bedrijf een feit: handelen op Amazon.

We zijn nu 3 jaar verder en ben ik één van de Amazon koplopers in Nederland, ik ben pas 21 jaar oud en financieel vrij. Nu is het mijn missie om anderen te leren hoe zij dit ook kunnen.

Ik sta voor iedereen klaar, van student tot bestaand bedrijf. Wil jij leren hoe je succesvol producten verkoopt op Amazon? Dan ben ik jouw man! Schrijf je in voor de GRATIS introductie video en ontdek wat onze cursus inhoudt. 

Word onderdeel van de community, vraag gratis de introductie aan

Vraag nu een gratis introductievideo aan
Ja, stuur mij de gratis introductievideo!
info@nextlevelamazon.nl