Beoordeeld met een
9,6
Bevestiging bestelling

Bedankt voor je bestelling!

Je ontvangt binnen 10 minuten een e-mail met de volgende informatie:
1. Een e-mail met de factuur
2. Een e-mail met benodigde informatie

We hebben namelijk nog wat informatie nodig om te kunnen starten aan jouw order. Graag deze data zo snel mogelijk aanleveren zodat we een snelle levering kunnen garanderen!

Ik en mijn team hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling en dat het je Amazon succes nog verder laat stijgen!

Al heb je in de toekomst vragen, aarzel niet om met ons contact op te nemen!

Ik wens je nog een fijne dag,
Team Next Level Amazon
 

Wij worden beoordeeld met een 9.6

Lees hieronder de ervaring van klanten die jou voor gingen.

Zeer tevreden! Ons internetbureau heeft meerdere e-commerce klanten die graag gebruik wilden gaan maken van Amazon Nederland. Via de training van Huub waren ik en enkele teamleden binnen enkele uren helemaal op de hoogte. Aanvullend hebben we een persoonlijke sessie met hem ingepland. We kregen goed onderbouwd en direct toepasbaar advies gericht op de betreffende klantcases.

Antoine vd Kruys

Ik heb een issue gehad met het activeren van mijn Amazon-account. Huub heeft wat extra stappen gezet om het weer actief te krijgen. Hij weet goed de weg binnen Amazon en heeft aan het juiste touwtje getrokken om het probleem op te lossen. De training is uitgebreid en op zijn 'no nonsense'-manier geeft Huub alle informatie die je nodig hebt om te starten met verkopen op Amazon. Heb je toch nog een vraag? Dan krijg je een antwoord binnen de community. Een aanrader!

Dirk-Jan De Viet

Zeer tevreden over de Amazon cursus van Huub. Ik denk dat er geen completere Amazon cursus als deze bestaat, zeker na de vernieuwing waar weer veel toegevoegde waarde bij zat. Je leert alles van A tot Z (belasting, fabrikanten, private labelling etc.) en alles is zeer duidelijk uitgelegd. Waar ik persoonlijk het meest tevreden over ben is de support. Als je met een vraag zit word je ALTIJD dezelfde dag nog geholpen, ook in het weekend. Absoluut een aanrader deze cursus!

Ben Zwan
info@nextlevelamazon.nl