Beoordeeld met een
9,6

Wat is een Amazon seller account?

Wanneer je kiest voor een Amazon seller account verkoop je jouw producten op Amazon aan de consument. Het gaat hier over een direct to consumer sale. Amazon is enkel het verkoopplatform waar de producten worden verkocht en waar de verkopers hun webwinkel op hebben. Bedrijven met een Amazon seller account heten ook wel third-party sellers.

Hoe word ik een verkoper op Amazon?

Nadat je een seller account hebt aangemaakt dien je nog een aantal stappen te voltooien om verkoper op Amazon te worden. Je zult natuurlijk ook een assortiment aan producten moeten hebben. Doordat het aanbod van producten op Amazon ongelofelijk groot is, zul je niet de enige zijn die dat soort producten aanbiedt. Daarom zul je moeten investeren in marketing wil je jouw producten goed zichtbaar maken.

Hoeveel kost een Amazon seller account?

De maandelijkse kosten voor een Amazon seller account zijn 39 euro per maand. Dit betaal jij als Amazon seller ongeacht of je producten verkoopt of niet. De rest van de kosten die je moet betalen, hangen af van je verkopen. Zo betaal je bijvoorbeeld ook platform tarieven die variëren van tien tot vijftien procent van de bruto verkoopwaarde. Bij duurdere producten gaat dit percentage vaak naar de 10 procent of zelfs minder. Deze tarieven worden regelmatig door Amazon bijgesteld aan de hand van de vraag, de concurrentie en ook de omloopsnelheid.

Hulp nodig bij het starten van jouw Amazon seller account?

Ben jij een startende ondernemer en wil je beginnen met verkopen via Amazon? Wacht met jezelf in het diepe te gooien en begin eerst met de cursus verkopen op Amazon van Huub Knapen. Gedurende de cursus wordt jij van A tot Z meegenomen in het stappenplan dat Huub heeft opgesteld om een succesvolle Amazon seller te worden.

Vraag nu de introductievideo aan!

Vraag nu een gratis introductievideo aan
Ja, stuur mij de gratis introductievideo!
info@nextlevelamazon.nl