Beoordeeld met een
9,6

Wat is een Amazon Marketplace strategie?

Het lijkt misschien ingewikkeld, maar met het woord 'strategie' bedoelen we eigenlijk de aanpak om meer omzet of bereik te behalen. Je kan natuurlijk wel via Amazon producten verkopen, maar als je niet goed vindbaar bent, zal je weinig klanten trekken. Daarom is het belangrijk om een goede Amazon Marketplace strategie te hebben. Ondanks dat marketplace optimization heel breed is en er niet één bepaalde strategie bestaat, kan ik je toch een aantal handige tips geven. 

Amazon Marketplace strategie voor mobiel

Wat veel ondernemers fout doen is dat ze te weinig aandacht besteden aan de mogelijkheden van mobiele telefoons. Je Amazon Marketplace strategie is simpelweg niet compleet zonder hier gebruik van te maken. Online shopping via de mobiele telefoon neemt alleen maar toe, waardoor het van belang is om hier voldoende op te adverteren. Ook moet je het simpel maken voor de klant om via de telefoon het product te kopen. Te veel potentiële klanten haken af doordat het bestelproces niet soepel verloopt op de mobiel. Neem dus altijd de mogelijkheden van de mobiele telefoon mee in je Amazon Marketplace strategie.

Marketplace optimization via je bestaande klanten

Je Amazon Marketplace strategie hoeft niet alleen te bestaan uit verschillende vormen van advertenties. Het gaat er namelijk ook om hoe je met bestaande klanten omgaat. Het allerbelangrijkste is dat je altijd klantgericht bent, hoe dan ook. Verkoop alleen kwalitatieve producten, help klanten op tijd als ze klachten hebben en zorg voor goede productbeschrijvingen. Mond op mond reclame is de beste vorm van adverteren en zal jouw online business ook sneller laten groeien.

Ga je passie achterna en creëer een passief inkomen 

Naast een juiste Amazon Marketplace strategie en marketplace optimization spelen er nog vele andere dingen een belangrijke rol bij het online verkopen via Amazon. Ben jij bereid de 9 tot 5 mentaliteit te verlaten en puur voor jouw eigen doelen te gaan? Al jaren help ik verschillende mensen, jong en oud, ervaren en onervaren, bij het opstarten van een succesvolle online business. Laat mij jou ook helpen een leven tegemoet te gaan waarin jij de baas bent. In mijn complete cursussen krijg je toegang tot meer dan 120 uitlegvideo's, onbeperkte 1 op 1 coaching, toegang tot de VIP Amazon Seller Community en een wekelijkse live Q&A waarin ik al jouw vragen beantwoord. Naast de juiste Amazon Marketplace strategie en marketplace optimization leer je alles om jouw dromen achterna te kunnen gaan. Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Vraag een introductievideo aan!

Vraag nu een gratis introductievideo aan
Ja, stuur mij de gratis introductievideo!
info@nextlevelamazon.nl