Beoordeeld met een
9,6

Amazon marketing in drie stappen

Het verkopen op Amazon vraagt om serieuze Amazon marketing kennis. Het is immers niet slechts een product online zetten en wachten tot consumenten jouw product kopen. Zonder een doordacht marketing strategie en positionering van jou als verkoper, zal je niet succesvol verkopen. Een goede Amazon marketing bestaat dan ook uit drie stappen.

1. Amazon SEO optimalisatie

Amazon is een belangrijk verkoopkanaal om je als verkoper te profileren aan miljoenen klanten. Dit doe je door optimaal vindbaar te zijn op Amazon met behulp van SEO optimalisatie. Op deze manier zijn je producten eerder vindbaar en worden ze vaker verkocht. Om SEO optimalisatie toe te passen is het belangrijk het algoritme van Amazon te begrijpen en kennis te hebben van Amazon marketing.

2. Amazon productlisting 

Een ander onderdeel van Amazon marketing is de productlisting. Een sterke positionering op Amazon is immers gebaseerd op de juiste productlisting. Dit betekent alle marketing die bij de verkoop van jouw product komt kijken. Denk aan producttitel, afbeelding, beoordelingen en producteigenschappen. Is dit niet op orde? Dan eindigt jouw product onderaan de zoekresultaten en zal je uiteindelijk weinig verkopen.

3. Amazon adverteren

Er zijn voor je Amazon marketing ook een tal van mogelijkheden tot het adverteren op Amazon. Zo kan je kiezen uit sponsored product ads, headline search en product display ads. Als beginnende verkoper op Amazon kan het lastig zijn de juiste manier van adverteren als Amazon marketing te kiezen. Een Amazon cursus van Huub Knapen is een Amazon marketing tool, waarin de weg naar goed adverteren op Amazon stap voor stap wordt uitgelegd. Zo spendeer je niet onnodig veel geld aan ineffectieve strategieën en kies je direct voor de juiste weg naar succes.

Amazon marketing cursus

Een succesvolle verkoopstrategie op Amazon vraagt om een goede Amazon marketing. Beschik je niet of over te weinig kennis op het gebied van marketing, dan is de weg naar succesvol ondernemen op Amazon nog ver weg. Start daarom met een Amazon cursus van Huub Knapen. Hierin leer je alle ins en outs voor het verkopen op Amazon en juiste de manieren om strategisch jouw product op Amazon te plaatsen. Met een Amazon marketing cursus beschik je over alle kennis om je concurrenten links te laten liggen en op te vallen op de enorme webwinkel. Wacht daarom niet langer en start met een Amazon cursus van Next Level Opleidingen.

Start met Amazon marketing. Vraag de introductievideo aan!

Vraag nu een gratis introductievideo aan
Ja, stuur mij de gratis introductievideo!
+31 (0) 495-445002
info@nextlevelamazon.nl